Kim Verner sexterapi

Se kildebilledet

Manglende lyst er et af de største seksuelle problemer i parforhold i dag. Både mænd og kvinder mister lysten – nogle gange kortvarigt, andre gange i lange perioder. Nogle gange kommer den aldrig rigtigt tilbage igen.

Som parudvikler kender jeg til problemet og grunden, det er nok det vigtigste.

Til stor sorg, ærgrelse og bekymring desværre. Stress, livskriser, livsbegivenheder, medicin og hormoner er nogle af de ydre faktorer, der kan påvirke lysten.

Men der er faktisk noget der vigtigere

og det tager min parudvikling fat i.

Overgangsalderen påvirker helt naturligt kvinders lyst. Manglende lyst kan være ganske trist for den, der oplever det, og som måske gerne vil mærke lysten. Lyst kan variere fra dag til dag, uge til uge og kan svinge enormt meget.

Men manglende lyst udfordrer parforholdet og skaber afstand, konflikter, frustrationer, irritationer, skuffelse og vrede. Det er alvor. Manglende lyst er forbundet med stor smerte. Det er ofte en smerte, der hænger sammen med frygten for ikke at være god nok.

Men manglende lyst er også et problem man kender blandt de unge.

Så det er nok noget der er mere grundlæggende.

Det er vigtigt for mig at sige, og det siger jeg ofte i konsultationerne, at uanset årsag er der intet galt med dig eller jer. Og lysten kan genfindes, hvis i arbejder på det.

Jeg viser jer den sti i skal gå af og den fører til alt det i ønsker

Kvinder, som har udfordringer med sexlysten

Desværre giver manglende sexlyst anledning til konflikt og følelsen af ikke at være god nok eller slå til. Det kan påvirke begge parter, fordi den ene kan opleve dårlig samvittighed over ikke at have lyst, mens den anden føler sig afvist og forsømt. Jeg oplever, at mange af de kvinder, som har udfordringer med sexlysten, savner intimiteten, men trækker sig, fordi forventninger til sex fylder og gør dem utrygge, når de ikke har lyst til sex. Og ofte ender kvinderne med at have sex med deres partner, så de kan få fred for en stund. Det er ærgerligt og ikke tilfredsstillende.

Når en mand mærker manglende sexlyst

Når en mand mærker manglende sexlyst, bliver han meget skamfuld og tvivler på sin egen værdi. Det er ofte forbundet med tabu. Når mænd mister lysten, ses det tydeligt på deres penis, som helst skal være hård, stiv og klar til aktion.

Mænd tager som oftest mest initiativ til sex, og hvis han gentagne gange bliver afvist, mister han modet. Han får derved dårlig sexselvtillid og stopper med at tage initiativ og undertrykker sin lyst eller får afløb gennem porno og onani.

Manglende sexlyst er tit ledsaget af ensomhed, mindreværd og afsavn.

Så hvad skal I gøre? Tag en Beslutning. 

I får teknikker og redskaber af mig,, og ja,, det tager tid når vi er færdige. 

 Så har i forhåbentlig fået sexlysten tilbage og vigtigst er det fornemmelsen af manglende selvværd er forsvundet for både mand og kvinde.

Der er en grund til, at ordet LIV indgår i SEXLIV. Jeg er meget direkte, ligefrem og møder jer i øjenhøjde. Seksuelle udfordringer hænger ofte sammen med f.eks uløste konflikter, skyldfølelse, tilbageholdt vrede eller manglende følelsesmæssig kontakt.

I får  “mine tekniker og redskaber “, som er målrettet til at ændre de handle- og tankemønstre, som blokerer for et godt sexliv.

Læs om kropsterapi
Læs om parudvikling