Manglende lyst er et symptom og ikke en sygdom.

Det er et almindeligt fænomen, at lysten svinger igennem livet, som byder på godt og ondt. Normalvis fylder sexlivet 10-40% i et parforhold, men hvis sexlivet ikke har et naturligt flow og er kommet ind i en negativ spiral med skam og afvisninger, kan det fylde enormt meget.

Jeg inspirerer jer til, hvordan I kan leve og udleve jeres sexliv og betragte jeres problematikker fra nye vinkler og dermed genetablere et sundt selvbillede og øget selvværd.

At gå på opdagelse i sit indre univers, og finde ud af hvor fantastisk et menneske du er, booster dit selvværd og bliver reflekteret i din udstråling og din evne til at sige JA til livet. Et selvbillede fuld af skam og skyld fx. ved manglende lyst har den modsatte effekt og hindrer dig i at omfavne hele dit potentiale.

Der er en grund til, at ordet LIV indgår i SEXLIV. Jeg er meget direkte, ligefrem og møder jer i øjenhøjde. Seksuelle udfordringer hænger ofte sammen med fx. uløste konflikter, skyldfølelse, tilbageholdt vrede eller manglende følelsesmæssig kontakt.

Du/I får en række “arbejdsopgaver”, som er målrettet på at ændre de handle- og tankemønstre, som blokerer for et godt sexliv.

Læs om kropsterapi
Læs om udviklingsterapi