Kim Verner sexterapi

Se kildebilledet

Manglende lyst er et af de største seksuelle problemer i parforholdet i dag. Både mænd og kvinder mister lysten – nogle gange kortvarigt, andre gange i lange perioder. Nogle gange kommer den aldrig rigtigt tilbage igen.

Som parudvikler kender jeg til problemet og grunden, det er nok

Seksualitet er noget af det, vi tager fat på til allersidst i forløbet. Men det er nu engang prikken over i’et i alle parforhold. Det I foretager jer onsdag og lørdag er trods alt bedre end at blive skilt. Prisen for at blive skilt er som regel ganske stor især for jeres børn. Som parudvikler er det derfor min opgave at hjælpe jer til at få glæden ved hinanden tilbage. Det første jeg tager fat på er at sikre mig, at I virkelig vil hinanden. For jeg hverken kan eller vil tvinge jer til noget, som I ikke vil. Forståelsen for dette forløb, får I under parudviklingen.

Når man har en lidenskabelig relation til et andet menneske, som er ens partner, så deler man livets op- og nedture på godt og ondt. Men sex er en uafbrudt stigende kurve, som aldrig falder. Det er kun godt. Under sex skal man nyde alle sekvenser af spillet. Starten er, når man spiller op til hinanden, dernæst kommer opvarmningen, så er der selve akten og til sidst afslutningen, hvor man nyder, det man har haft sammen. Når I første gang prøver dette, så ved I, hvad I er gået glip af indtil nu. Og I kommer aldrig tilbage til det, I havde før, for nu ved I, hvad det drejer sig om, hvis man ønsker at leve i et godt parhold.

I får de redskaber af mig, der kan tilpasses jeres virkelighed, og hvad I ønsker, og hvad der er behov for. Det bliver mellem vores 8. og 11. møde, at vi tager fat på emnet sex. Jeg starter dog altid ud med at drøfte det med jer enkeltvis, så jeg ved, hvor jeg har jer henne. Og ikke mindst hvornår I er klar til at diskutere dette område.

Når jeg kører fra jer den sidste gang, så kan I selv. Min opgave som parudvikler er at vise jer vejen, men det er jer selv, der skal gå den. Det bedste makkerskab i verden er trods alt mellem mand og kvinde.

 

Læs om kropsterapi
Læs om parudvikling