Det professionelle

Jeg er parudvikler, kropsterapeut, mandeterapeut og sexolog.


Oprindelig har jeg taget HF uddannelse, erhvervsuddannet som dykker i Forsvaret, derefter på dykkerskole med pioneruddannelsen, og senere som brandmand i Københavns Brandvæsen.

Da jeg er Nordmand, tog jeg Kropsterapeut uddannelsen i Norge, senere arbejdede jeg i en årrække som butikschef hos Meier i København.

Her er nogle af de vigtigste uddannelser og kurser, jeg har deltaget på indtil videre:

Parudvikling i Norge – uddannelsen tog 9 måned og var interessant og spændende, da vores lærer var rigtig god og dygtig. Hun fik os til at forstå, at alt det der ikke bliver sagt er vigtigere. end det der bliver sagt.

Det der ikke bliver sagt men som ligger i luften kan ofte være den værste modstander i et parforhold. Og derfor er det vigtigt at I forstår hinanden, ikke i ord men intuitivt. Det kræver, at den interaktion imellem jer fungerer, hvilket er derfor jeg er kommet til jer. I har nemlig hver en opgave. Når I varetager den opgave hver især, vil alle jeres problemer blive reduceret markant og I får et glimrende makkerskab.

* Korpsterapeut i Norge.
* Sexolog i Norge.

* parudvikler,
* Kognitiv terapi i Norge.


Jeg skal til at afholde adskillige kurser for single mænd & kvinder i Danmark i mit lokale på Frederiksberg.

Ifølge Danmarks statistik er der ca. 1,2 million singler i Danmark, og det bliver min opgave at hjælpe denne målgruppe.

Typiske klienter:
Jeg har heldigvis mange forskellige klienter. Både singler og par, mænd og
kvinder. Unge og gamle. Etniske danskere, indvandre og udlændinge som
arbejder i Danmark. Derfor har jeg ikke nogle “typiske” klienter.Frederiksberg er en temmelig dyr bydel i København, med pæne facader eksklusive og dyre lejligheder. Når man er parudvikler og singleterapeut, arbejder man tit bag facaden og ser dermed det, der ikke er så pænt. Det er således min opgave at gøre forholdet pænere. Derfor er billedet taget her ved en facade, der ikke er så pæn, for at vise bagsiden af medaljen.

Parforhold, kærlighed og sex:
Uanset hvem vi er, har vi brug for kærlighed. Det er et fundamentalt
behov, og vi søger alle kærligheden, i en eller anden form. For de fleste af
os, er parforhold og erotiske møder de steder, hvor vi oplever den største
kærlighed og lykke. Derfor er jeg særligt optaget af parforholdets
dynamik.


Maskulinitet og femininitet:
Kønnene er ikke kun biologisk forskellige. Der er også psykologiske
forskelle. Derfor er forståelsen af det maskuline og feminine vigtige
elementer i selvindsigt og udvikling. Det er en vigtig opgave for det
moderne menneske at bevare kontakten til sit køns kvaliteter, og give det
et moderne udtryk.


Personlig udvikling:
Jeg tror på, at vi alle er på en rejse mod os selv. Uanset om vi vil det eller ej,
så gør livet os klogere på os selv. Når vi kæmper imod gør det ondt, men
når vi formår at tage nye indsiger ind, fyldes vi af begejstring og
optimisme. Personlig udvikling er måske den vigtigste ingrediens i det
gode liv.


Autentisk livsførelse:

Inderst inde ved vi godt, hvem vi er, og hvad vi vil. Men når vi mister
forbindelsen til vores dybeste sandhed, bliver vi forvirrede og træffer
dårlige beslutninger. Al god terapi og udvikling tager udgangspunkt i vores
inderste kerne. For jo dybere vi kender os selv, desto bedre står vi i
verden.

Udvikling:


Det eneste som er konstant i livet, er udvikling. Vi er alle på en rejse,
bevidst eller ubevidst, mod et mere modent selv. Derfor er personlig
udvikling en del af målet i alle mine sessioner. Der er ingen nemme
løsninger, kun målrettet arbejde og mod.
Ansvar:
Jeg kan ikke fixe dine problemer, men det er heller ikke det, du ønsker.
Du ønsker at vokse dig større end dine problemer, så du selv kan fixe
dem. Og det vil jeg gerne hjælpe med.
Men jeg har selvfølgelig også et ansvar. Derfor kan du altid få fat på mig,
og dit forløb hos mig stopper først, når du har lyst til at det stopper.
Dig:
Uanset hvilke udfordringer du står overfor, overlever du. Det øjeblik du
har besluttet dig for at udvikle dig, er du allerede godt på vej. At du
overhovedet læser disse linjer, viser du er klar!

Kropsterapi

Kropsterapien er en del af mine hjemmeopgaver til jer. Mine hjemmeopgaver til jer er en behandlingsform, som bringer jer sammen og hvor vi arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen.

Du kender sikkert din psyke og din måde at agere på i livet særdeles godt, og ved måske godt, hvad dine udfordringer er. Men selvom du føler, at du kender dig selv og din partner rigtigt godt, bliver jeres kroppe alligevel nogle gange presset ud i stressede situationer og begivenheder. Derfor er det en livslang proces at forstå hinanden på, og dyrke den fysiske kontakt, og bruge de teknikker og redskaber I har fået af mig. Manglende fysisk kontakt vil forstærke de problemer I har, og kan medføre mange fysiske reaktioner. Måske har du ondt i en skulder, mavespændinger, ondt i ryggen eller et andet sted på kroppen. Men har du tænkt over, at de fysiske smerter kan hænge sammen med nogle psykiske problemer I jeres relation, eller i forhold til jeres omgangskreds.

Jeg vil give jer de værktøjer I mangler på mange planer. relationen mellem kvinde og mand, men også om jeres kroppe. I vil gå sammen på opdagelse og undersøge den verden som forhåbentlig åbner sig for jer. I vil udforske i jeres tempo og med jer i centrum. I vil føle en lettelse, en frihed i kroppen, som vel mest minder om den følelse der fremkommer, når man har ”lettet sit hjerte” til et andet menneske.

Sexterapi

Oplever du manglende lyst, uens lyst, rejsningsproblemer eller præstationsangst?

Manglende lyst er et symptom og ikke en sygdom. Jeg behandler både mænd og kvinder i min singleterapi på Frederiksberg, også som par, når jeg besøger dem på grund af deres manglende lyst til sex. Det er et almindeligt fænomen, at lysten svinger igennem livet, som byder på godt og ondt. Normalvis fylder sexlivet 10% i et parforhold, men hvis sexlivet ikke har et naturligt flow, og er kommet ind i en negativ spiral med skam og afvisninger, så kan det fylde enormt meget. Mine teknikker og redskaber vil føre jer til nærhed, tryghed og booste dit selvværd – hvilket bliver reflekteret i din udstråling og din evne til at sige JA tl livet.

At gå på opdagelse i sit indre univers, og finde ud af hvor fantastisk et menneske du er. Et selvbillede fuld af skam og skyld, for eksempel ved manglende lyst, har den modsatte effekt og hindrer dig i at omfavne hele dit potentiale. Der er en grund til at ordet LIV indgår i SEXLIVET. I kan kontakte mig uforpligtende for at få en fornemmelse af om det er det rigtige for jer. Jeg er meget direkte, ligefrem og møder dig i øjenhøjde.

I paudvikling-rådgivning bliver din problematik behandlet på en respektfuld og konstruktiv fremadrettet måde. Det er meget vigtigt, at du kan sige stop og fra, og at forløbet foregår i et tempo, hvor du kan implementere det i dit liv. Jeg kommer altid med mine anbefalinger i slutningen af forløbet.

Metoder og fremgangsmåder

Min udviklingsterapi og min kropsterapi er en stor del af de teknikker og redskaber I får i de første fem sessioner.

Min udviklingsterapi vil, når I er klar til det, langsomt gå fra et niveau til et andet niveau, hvor jeg langsomt bringer jer sammen, og det bliver selvfølgeligt i samarbejde med jer. Man kan trække hesten til vandet , men man kan ikke tvinge den til at drikke. I kender talemåden – I går selv vejen, jeg viser blot vej, og vil give jer lysten tilbage. 

Nu er I tilbage i et tankemønster, hvor I vil opleve succes i livet – specielt i forhold til jeres partner. Alle veje starter med et skridt og verden er en afspejling af dine tanker.

Nogen gange er lykke betaling i sig selv: at opleve et fællesskab mellem to mennesker, i et succesfuldt parforhold, hvor man selv har været med til at gøre en positiv forskel. Jeg har mange gange oplevet at komme i hjem, hvor man tydeligt kunne fornemme den dårlige stemning. Den bedste oplevelse i verden er, at kunne forlade selvsamme hjem, med et lykkeligt par bag mig – man nærmest flyver hjem.

Privatlivspolitik:
Personlige oplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer opbevares kun, indtil terapiforløbet afsluttes – og højst i 2 år. Personlige oplysninger opbevares aflåst og separat fra eventuelle notater fra sessionerne. Tavshedspligt er en selvfølge.

Læs hvad nogle af mine tidligere klienter siger