Kim Brimi

Hos mig taler vi ikke bare om jeres forhold. Vi handler pro-aktivt.

Mit fulde navn er Kim Verner Brimi. Jeg er parterapeut, kropsterapeut og sexolog.

I mit daglige virke hjælper jeg par, der har det svært med hinanden, og som ikke selv kan finde en vej fremad og genfinde glæden i deres parforhold.

Det gør jeg ved at fremme dialogen imellem jer, hjælpe jer med at identificere jeres egen rolle og funktion i parforholdet, og ikke mindst ved at give jer intimiteten og sexlivet tilbage.

 

Sådan arbejder jeg med jeres forhold

Jeg tror på, at vi alle er på en rejse med os selv. Og uanset om vi vil det eller ej, så gør livet os klogere på os selv. Og kæmper vi imod livet, gør det ondt. Men når vi formår at tage nye indsiger ind, fyldes vi af begejstring og optimisme.

Personlig udvikling er for mig, den vigtigste ingrediens i det gode liv og et godt parforhold. Og det er i høj grad, en del af den måde jeg arbejder med jeres parforhold på.

Maskulinitet og femininitet

Kønnene består ikke kun biologiske forskellige. Der er også psykologiske forskelle. Derfor er forståelsen af det maskuline og feminine vigtige elementer i selvindsigt og udvikling.

Det er en vigtig opgave for det moderne menneske at bevare kontakten til sit køns kvaliteter, og give det et moderne udtryk. Derved bliver det lettere at finde sig en partner

Forståelse mellem jer er den eneste vej til et godt liv sammen

I parforholdet kan dét, der ikke bliver sagt, men som blot ligger i luften, ofte være den værste modstander. Og derfor er det vigtigt, at I forstår hinanden. Og ikke blot i ord men intuitivt.

Dette kræver, at interaktionen imellem jer fungerer, hvilket jeg kan hjælpe jer med.

I har nemlig hver én opgave. Når I varetager den opgave hver især, vil alle jeres problemer blive reduceret markant, og I opnår et glimrende makkerskab.

Mit syn på personlig udvikling:

Det eneste som er konstant i livet, er udvikling. Vi er alle på en rejse, bevidst eller ubevidst, mod et mere modent selv.

Derfor er personlig udvikling en del af målet i alle mine sessioner. Der er ingen nemme løsninger, kun målrettet arbejde og mod.

Mit ansvar:

Jeg kan ikke fixe dine problemer, men det er heller ikke det, du ønsker. Du ønsker at vokse dig større end dine problemer, så du selv kan fixe dem.

Og det vil jeg gerne hjælpe med.

Men jeg har selvfølgelig også et ansvar. Derfor kan du altid få fat på mig, og dit forløb hos mig stopper først, når du har lyst til at det stopper.

Dit ansvar:

Uanset hvilke udfordringer du står overfor, overlever du. Det øjeblik du har besluttet dig for at udvikle dig, er du allerede godt på vej. At du overhovedet læser disse linjer viser, at du er klar!

Uddannelser

  • Kropsterapeut
  • Sexolog
  • Parterapeut

Praktisk

Når disse Coronatider er overstået, åbner jeg min praksis på Frederiksberg, hvor jeg vil afholde parudviklingssessioner, for dem der kan komme.

Resten af jer, kører jeg fortsat ud til.

På Frederiksberg åbner jeg også op for single kvinder og mænd, som ønsker hjælp til at finde en partner. Dette kan foregå som individuelle sessioner eller i mindre grupper og foredrag.

Privatlivspolitik

Personlige oplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer opbevares kun, indtil terapiforløbet afsluttes – og højst i 2 år. Personlige oplysninger opbevares aflåst og separat fra eventuelle notater fra sessionerne.