Erfaring og uddannelse
Udvikling i jeres parforhold fra dårligt til godt sker via min udviklingsterapi og mine hjemmeopgaver. Uddannelse og erfaring er vigtigt for at kunne arbejde professionelt med klienter – jeg har arbejdet med parudvikling i 20 år

Parudvikling – hvorfor hedder det ikke parterapi hos mig?
Fordi jeg ikke er som de andre og fordi jeg blander de tre ting som står herunder – og de indgår i mine 15 hjemmeopgaver til jer:

Parudvikling
Kropsterapi
Sexterapi

Føler I jer fastlåst i de samme destruktive kommunikationmønstre i jeres parforhold? Har din partner været utro, eller er du jaloux? Jeg kender problemet og årsagen til utroskab og jalouxi. Hvis I læser min hjemmeside grundigt vil I nikke genkendende.

Som en del af parudviklingen indgår mine hjemmeudviklede opgaver, og disse opgaver indgår som en væsentlig del af udviklingen og indgår i hvert møde som en del af forberedelsen til næste gang. Vi gennemgår naturligvis opgaverne til næste gang inden I forlader mig. De 15 hjemmeopgaver i min parudvikling løser op for de udfordringer I må have i jeres parforhold, og hjælpe jer tilbage til et forhold præget af mere nærhed, forståelse og accept af hinanden.

Et parforhold vil typisk rumme mange smukke, glædelige og kærlige stunder. På livets lange vej vil selv den største kærlighed dog ikke kunne undgå at få skår og skrammer, som kan opleves vanskelige at overkomme på egen hånd. Målet med min parudvikling er at få jer tilbage som et par. Når vi er færdige med vores møder vil I kunne lide hinanden; Ikke kun i ord, men også i handling – I vil nu være i stand til at støtte og hjælpe hinanden med de udfordringer fremtiden vil bringe. De problemer og konflikter I måtte have lige nu og her, bliver adresseret under forløbet og når jeg vurderer at tidspunktet er rigtigt. Jeg vil gerne have at mine hjemmeopgaver virker på jeres krop og sind og derefter vil det blive lettere at håndtere de problemer og konflikter der må være.

Nogle gange kan en pludselig og uventet hændelse lede til følelsen af svigt og mistillid. Sygdom og store kriser ved tab eller utroskab kan i særdeleshed også gøre det svært for to at følges ad. Andre gange er der perioder, hvor den seksuelle eller følelsesmæssige gnist er gået i dvale og det kan skabe en følelse af afstand eller utryghed. Problemer med kommunikationen vil ofte være det, der fører til skænderier, misforståelser og langvarige konflikter, hvilket slider på forholdet og gør det svært at blive sammen.

Det er relationen mellem mand og kvinde, som desværre ikke helt fungerer. Når I forstår det, så vil den fungerer igen – men det tager lidt tid for mig og for jer. Men bare rolig til sidst forstår I det og så kører de for jer resten af jeres liv. Brug mine hjemmeopgaver så tit I har lyst, og hvis I har kreative ideer så ændr bare på dem – det er helt op til j, bare det virker.

Det er naturligt at opleve svære perioder i et parforhold. I særligt krævende tider, kan det dog være gavnligt at søge støtte hos en udenforstående. Gennem min parudvikling kan jeg, i samarbejde med jer, skabe de rette rammer for en dybere indsigt i de destruktive samspils- og kommunikationmønstre I måske har. Det er vigtigt at finder en løsning på, at I samarbejder om at løse de problemer I måtte have – samarbejde begynder med, at I kan lide hinanden.

Paudvikling vil skabe et fortroligt rum, hvor I kan samarbejde med mine arbejdsopgaver. Her kan I øve jer på at være sammenomkring aktuelle behov, følelser, fantasier, fysiske og kropslige signaler og hvad I måtte ønske for fremtiden i forhold til hinanden.

Andre gange kan det være gavnligt at fokusere på de aspekter der bringer jer sammen – fælles interesser, visioner om fremtiden, projekter, familie – og herigennem genfinde og styrke sammenholdet, intimiteten og kærligheden til hinanden.

Mand: Du skal forstå din kone/kæreste for hun forstår dig. Husk bare at hun skal have det godt, så er I tilbage som mand og kvinde og nu vil I kunne lide hinanden igen.

Det er meget forskelligt, hvilke interventioner der er givende i parudvikling – afhængigt af den aktuelle konflikt, der opleves. Det største fokus i paudvikling relaterer sig dog til parrets kommunikationsevner.

Kropsterapi

Kropsterapien er en del af mine hjemmeopgaver til jer. Mine hjemmeopgaver til jer er en behandlingsform, som bringer jer sammen og hvor vi arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Hjemmeopgaverne vil lære jer selv og jeres partner meget bedre at kende.

Du kender sikkert din psyke og din måde at agere på i livet særdeles godt, og ved måske godt, hvad dine udfordringer er. Men selvom du føler, at du kender dig selv og din partner rigtigt godt, bliver jeres kroppe alligevel nogle gange presset ud i stressede situationer og begivenheder. Derfor er det en livslang proces at forstå hinanden på og dyrke den fysiske kontakt, evt. ved at bruge mine hjemmeopgaver. Manglende fysisk kontakt vil forstærke de problemer I har og kan medføre mange fysiske reaktioner. Måske har du ondt i en skulder, mavespændinger, ondt i ryggen eller et andet sted på kroppen. Men har du tænkt over, at de fysiske smerter kan hænge sammen med nogle psykiske problemer I jeres relation eller i forhold til jeres omgangskreds.

Jeg vil give jer de værktøjer I mangler på mange planer. Mine hjemmeopgaver handler om relationen mellem kvinde og mand, men også om jeres kroppe. I vil gå sammen på opdagelse og undersøge den verden som forhåbentlig åbner sig for jer. Igennem mine hjemmeopgaver vil jeg få jer til at føle en forløsning allerede efter de første tre hjemmeopgaver. Alt sammen udforskes I jeres tempo og med jer i centrum. Med mine hjemmeopgaver vil I føle en lettelse, en frihed i kroppen, som vel mest minder om den følelse der fremkommer, når man har ”lettet sit hjerte” til et andet menneske. I forbindelse med mine hjemmeopgaver har kroppen og dine indre følelser fået lov at udtrykke sig uden ret meget tale. Efter 10 til 13 hjemmeopgaver vil I føle at I nu er sammen som et par, og er klar til at støtte hinanden i livet fremover.

Sexterapi

Oplever du manglende lyst, uens lyst, rejsningsproblemer eller præstationsangst?

Manglende lyst er et symptom og ikke en sygdom. Jeg behandler både mænd og kvinder i min singleterapi på Frederiksberg, og som par når jeg besøger dem på grund af deres manglende lyst til sex. Det er et almindeligt fænomen, at lysten svinger igennem livet, som byder på godt og ondt. Normalvis fylder sexlivet 10% i et parforhold, men hvis sexlivet ikke har et naturligt flow og er kommet ind i en negativ spiral med skam og afvisninger, så kan det fylde enormt meget. Mine hjemmeopgaver vil føre jer til til nærhed, tryghed og booste dit selvværd – hvilket bliver reflekteret i din udstråling og din evne til at sige JA tl livet.

At gå på opdagelse i sit indre univers, og finde ud af hvor fantastisk et menneske du er. Et selvbillede fuld af skam og skyld, for eksempel ved manglende lyst, har den modsatte effekt og hindrer dig i at omfavne hele dit potentiale. Der er en grund til at ordet LIV indgår i SEXLIV. I kan kontakte mig uforpligtende for at få en fornemmelse af om, det er det rigtige for jer. Jeg er meget direkte, ligefrem og møder dig i øjenhøjde.

I paudvikling-rådgivning bliver din problematik behandlet på en respektfuld og konstruktiv fremadrettet måde. Det er meget vigtigt, at du kan sige stop og fra, og at forløbet foregår i et tempo, hvor du kan implementere det i dit liv. Jeg kommer altid med mine anbefalinger i slutningen af forløbet, så har vi samlet op på de følelser der er dukket op i forløbet, og mine hjemmeopgaver har gjort sit arbejde.

Metoder og fremgangsmåder

Min udviklingsterapi og min kropsterapi er en stor del af de opgaver I får i de første dem opgaver.

Min udviklingsterapi vil, når I er klar til det, langsomt gå fra et niveau til etandet niveau, hvor jeg langsomt bringer jer sammen og det bliver selvfølgeligt i samarbejde med jer – I går selv vejen, jeg viser blot vej. Sexologi indgår i hjemmeopgaverne seks til 13, og vil give jer lysten tilbage.

Nu er I tilbage i et tankemønster, hvor I vil opleve succes i livet – specielt i forhold til jeres partner. Alle veje starter med et skridt og verden er en afspejling af dine tanker.

Nogen gange er lykke betaling i sig selv: at opleve et fællesskab mellem to mennesker i et succesfuldt parforhold, hvor man selv har været med til at gøre en positiv forskel. Jeg har mange oplevet at komme i hjem, hvor man tydeligt kunne fornemme den dårlige stemning. Den bedste oplevelse i verden er, at kunne forlade selvsamme hjem med et lykkeligt par bag mig – man nærmest flyver hjem.

Privatlivspolitik:
Personlige oplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer opbevares kun, indtil terapiforløbet afsluttes – og højst i 2 år. Personlige oplysninger opbevares aflåst og separat fra eventuelle notater fra sessionerne. Tavshedspligt er en selvfølge.

Læs hvad nogle af mine tidligere klienter siger