Alle priser er inkl. moms.

Sådan er forløbet for parterapien

Forløbet er 4 dage i alt, og indeholder 9 til 13 sessioner. Jeg ankommer dagen før vores aftale, og finder et hotelværelse tæt på jer.

Hver session tager 30 – 60 min, og vi kan aftale tidspunktet for sessionen ud fra, hvad der passer jer bedst.

Jeg anbefaler, at I tager fri fra arbejde en af dagene, hvis det er muligt. Er det ikke muligt, går det også. 

Pris for 9 – 13 sessioner fordelt over 3 dage i alt 6 til 7 timer: = 8.000,- kr. Heraf betales 2.000 kr. forud

Når dag 1 er slut betales der yderligere 1.500 kr.

Når dag 2 er slut betales der yderligere 1.500 kr.

Når dag 3 er slut betales de yderligere 1.500 kr.

når dag 4 er slut betales de resterende 1.500 kr

10% af betalingen går til et godgørende formål efter jeres ønske

i alt 8.000 kr. – eksempelvis børnetelefonen = 800 kr. = 7.200 kr.

i alt 7.200 kr. – moms 1.440 = 5.760 kr.

Pris for 9 – 13 sessioner fordelt over 3 dage i alt 6 til 7 timer: = 3.260 kr. Heraf betales 2.500 kr. forud.

2 yderligere sessioner = Ca. 60 min = 1000 kr.

Eksempel fra et forløb i Odense

Mandag Ugen før


Session 1 kl. 16.00 – 17.00 ( 60 min. )
Session 2 kl. 19.00 – 19.30  ( 30  min.)
Session 3 kl. 20.00 – 20.30  ( 30 min.)

Tirsdag ugen før

Session 4  kl. 17.00 – 17.30 ( 30 min. )
Session 5 kl. 18.30 – 19.00 ( 30  min.)
Session 6 kl. 20.30 – 21.00 ( 30  min.)

onsdag

Session 7 kl. 17.00 – 18.45 ( 45 min. ) I løbet af sessionen går kvinden en tur på 10 in.
Session 8 kl.19.00 – 19.45 ( 45 min.) I løbet af sessionen går manden en tur på 10 min

torsdag

Session 9 kl. 16.00 – 16.30 ( 30 min.)
Session 10 kl. 18.00 – 18.30 ( 30 min.) 
Session 11 kl. 19.30 – 20.00  ( 30 min.)