Alle priser er inkl. moms.

Sådan er forløbet for parterapien

Forløbet er 3 dage i alt, og indeholder 9 – 13 sessioner i alt 6 til 7 timer

Hver session tager 30 – 60 min, og vi kan aftale tidspunktet for sessionen ud fra, hvad der passer jer bedst.

Jeg anbefaler, at I tager fri fra arbejde en af dagene, hvis der er muligt. Er det ikke muligt, går det også. 

Pris for 9 – 13 sessioner fordelt over 3 dage i alt 6 til 7 timer: = 8.500,- kr. Heraf betales 2.500 kr. forud.

Når dag 1 er slut betales der yderligere 2.000 kr.

Når dag 2 er slut betales der yderligere 2.000 kr.

Når dag 3 er slut betales de resterende 2.000 kr.

10% af betalingen går til et godgørende formål efter jeres ønske

i alt 8.000 kr. – eksempelvis børnetelefonen = 800 kr. = 7.200 kr.

i alt 7.200 kr. – moms 1.440 = 5.760 kr.

Pris for 9 – 13 sessioner fordelt over 3 dage i alt 6 til 7 timer: = 3.260 kr. Heraf betales 2.500 kr. forud.

2 yderligere sessioner = Ca. 60 min = 1000 kr.


 Eksempel på et forløb i Skive i 2019

søndag

Session 1 kl. 10.00 – 11.30 ( 90 min. )
Session 2 kl. 13.30 – 14.00  ( 30  min.)
Session 3 kl. 16.00 – 16.30  ( 30 min.)
Session 4 kl. 20.00 – 20.30 ( 30 min.)

mandag


Session 5 kl. 07.00 – 07.30 ( 30 min.) I løbet af sessionen går kvinden en tur på 10 min.
Session 6 kl. 16.00 – 16.30 ( 30  min.) I løbet af sessionen går Manden en tur på 10 min
Session 7 kl. 20.00 – 20.30 ( 30 min.) Er i klar til at gå videre nu?

tirsdag

Session 8 kl. 17.00 – 18.00 ( 60 min. )
Session 9 kl.15.00 til 15.30 ( 30 min.)
Session 10 kl. 19.00 til 19.30 ( 30 min.)