Kim Verner Kropsterapi

Se kildebilledet

parudvikling og kropsterapi hænger samme som en helhed

At være i kontakt med sig selv, handler først og fremmest om, at kunne mærke sig selv. Du skal kunne mærke dig selv, din krop og de signaler, din krop sender til dig om, hvad der er dejligt og ikke dejligt – om hvad du har lyst til og ikke lyst til.

( Min parudvikling tager fat på disse problemer, de første møder 1 til 6 tag vi fat på det og når vi er færdig, forstår I alt og i kan klare jer sammen 

( Min parudviklingsteknikker / redskaber ) vil give jer et godt samspil mellem jer som partnere, og så bliver det lettere at klare den stress man oplever i hverdagen.

( Mine parudviklingsteknikker / redskaber ) som I har lært, vil åbne op for hinanden, både på det fysiske og psykiske plan, og I vil opleve en kontakt til både hinanden, men også til jeres krop )

( Min parudviklingsteknikker / redskaber ) vil genskabe tilliden til hinanden , I får også en forståelse af hinanden, og så begynder I at slappe af. Og så vil I slippe kontrollen.

Jeres krop og psyke er nu ikke længere i alarmberedskab.

 Jeres krop begynder at åbne sig fysisk for jer. Åndedræt er frit, dine muskler er afspændte og energien i din krop flyder uhindret, så begynder I også at kunne mærke de beskeder, jeres krop sender jer.

( Nu har jeg vist den vej  i skal gå, og I kan fremadrettet klare jer selv)

( Med de redskaber som I har fået under parudvikling, har I nu den viden der skal bruges, og I forstår hvad i skal gøre )

( Det er kun spørgsmål om tillid, forståelse og lyst, men det tager vi under min lektioner.

Læs om parudvikling
Læs om sexterapi