Jeg gør tingene lidt anderledes. Jeg møder jer hjemme hos jer selv og fører jer igennem et intensivt forløb henover tre til 14 dage, hvor vi mødes 13 gange. Bare rolig, jeg flytter ikke ind hos jer, og jeg deltager heller ikke i de praktiske øvelser, som jeg løbende vurderer, I har brug for.

Jeg besøger jer flere gange dagligt på vores sessions-dage for at hjælpe jer trygt og sikkert igennem processen. Her får I jeres opgaver, og sammen evaluerer vi det hidtidige forløb.

I vil opleve en kæmpe udvikling, og i de fleste tilfælde vil I efter forløbet være i stand til at videreudvikle jeres forhold uden min hjælp.

Man kan ikke snakke kærligheden frem igen, der skal mere til. Et forløb hos mig bygger derfor på både udviklingsterapi, kropsterapi og sexterapi.

Udviklingsterapi
En forudsætning for et sundt og velfungerende forhold ligger i høj grad i tilliden til hinanden. Efter episoder med utroskab, jalousi m.m. er tillid oftest en mangelvare. Jeg hjælper jer med at etablere en ny samtale mellem jer – om jer.
Læs mere om udviklingsterapi

Kropsterapi
Kroppen husker alt. Både traumer og lykkelige oplevelser lagres i kroppen. Men kroppen kan også hjælpe os med at slippe ud af fastlåste følelsesmæssige mønstre. Det gør vi bl.a. med øvelser, der er tilpasset jeres særlige situation.
Læs mere om kropsterapi

Sexterapi
Der kan være mange årsager til, at der opstår seksuelle udfordringer i et forhold. For lidt – eller ingen – sex er den vigtigste kilde til de fleste parforholdsproblemer, men med den rette vejledning og redskaber kan I få sex tilbage – og måske bedre end før!
Læs mere om sexterapi