Billedresultat for parudvikling

Du læser sandsynligvis dette fordi du ikke er glad for, sådan som dit forhold fungerer. Der er hundredtusindvis af danskere, der har det ligesom dig, og de fleste af dem – også dig – kan vende den triste eller frustrerende tilværelse til ny lykke. Det kræver lidt af dig og din partner, men det vigtigste skridt har du allerede taget – for du er her.

Jeg gør tingene lidt anderledes

Jeg møder jer hjemme hos jer selv, og fører jer igennem et intensivt forløb henover 3 til 14 dage. Bare rolig, jeg flytter ikke ind hos jer, og jeg deltager heller ikke i de teknikker og redskaber som I får af mig, som jeg løbende vurderer, I har brug for.

Jeg besøger jer flere gange dagligt

I alt bliver det til 11 – 16 hjemmebesøg alt efter forløb, hvor I får redskaber og teknikker, og hvor vi sammen evaluerer på dem. På den måde hjælper jeg jer trygt og sikkert igennem processen.

I vil opleve en kæmpe udvikling

I de fleste tilfælde vil I efter forløbet være i stand til at videreudvikle jeres forhold uden min hjælp.

Et forløb hos mig bygger derfor på både parudvikling, kropsterapi og sexterapi.

I vil opleve en kæmpe udvikling, og i de fleste tilfælde vil I efter forløbet være i stand til at videreudvikle jeres forhold, uden min hjælp.

Man kan ikke snakke kærligheden frem igen, der skal mere til. Et forløb hos mig bygger derfor på både parudvikling, kropsterapi og sexterapi.

En forudsætning for et sundt og velfungerende forhold ligger i høj grad i tilliden til hinanden. Efter episoder med utroskab, jalousi m.m. er tillid oftest en mangelvare. Jeg hjælper jer med at etablere en ny samtale mellem jer – om jer.
Læs mere om parudvikling.

Kropsterapi
Kroppen husker alt. Både traumer og lykkelige oplevelser der lagres i kroppen. Men kroppen kan også hjælpe os med at slippe ud af fastlåste følelsesmæssige mønstre. Det gør vi bl.a. med øvelser, der er tilpasset jeres særlige situation.
Læs mere om kropsterapi

Sexterapi
Der kan være mange årsager til, at der opstår seksuelle udfordringer i et forhold. For lidt – eller ingen – sex er den vigtigste kilde til de fleste parforholdsproblemer, men med den rette vejledning og redskaber kan I få sex tilbage – og måske bedre end før!
Læs mere om sexterapi