alle priser er inkl. moms.

Sådan er forløbet for parterapien

Forløbet er 3 dage i alt, og indeholder 9 – 13 sessioner i alt 6 til 7 timer

Hver session tager 30 – 60 min, og vi kan aftale tidspunktet for sessionen ud fra, hvad der passer jer bedst.

Jeg anbefaler, at I tager fri fra arbejde en af dagene, hvis det er muligt. Er det ikke muligt, går det også. 

Pris for 9 – 13 sessioner fordelt over 3 dage i alt 6 til 7 timer: = 7.000,- kr. Heraf betales 1.000 kr. forud.

Når dag 1 er slut betales der yderligere 2.000 kr.

Når dag 2 er slut betales der yderligere 2.000 kr.

Når dag 3 er slut betales de resterende 2.000 kr.

10% af betalingen går til et godgørende formål efter jeres ønske

i alt 7.000 kr. – eksempelvis børnetelefonen = 700 kr. = 6.300 kr

i alt 6.300 kr. – moms 1.260 = 5.040 kr.

Pris for 9 – 13 sessioner fordelt over 3 dage i alt 6 til 7 timer: = 4.040 kr. Heraf betales 1.000 kr. forud.

2 yderligere sessioner = Ca. 60 min = 1000 kr.

Eksempel på par med 2 børn i Næstved 2017

fredag

Session 1 kl. 16.00 – 17.00 ( 60 min. )

Session 2 kl. 19.00 – 19.30  ( 30  min.

Session 3 kl. 20.30 – 21.00  ( 30 min.)

Session 4 kl. 22.15 – 22.30  ( 30 min.)

mandag

Session 5 kl. 16.00 – 17.00 ( 60 min. )

Session 6 kl. 18.30 – 19.00 ( 30  min.)

Session 7 kl. 21.00 – 21.45 ( 45  min.)

tirsdag

Session 8 kl. 17.00 – 17.30 ( 30 min. )

Session 9 kl. 20.00 – 20.45 ( 45 min.) I løbet af sessionen går Mand en tur på 10 min.

Session 10 kl. 22.15 – 22.45 ( 30 min. )