i har være ude i stormvejr og nu er SLUT

her er Guide fra nu og i fremtiden mellem jer to som kvinde og mand

Efter vores første møde, og når vi færdige her og i fundet hinanden igen, så gælder det bare om at holde fast i det i har lært.

Sæt jer ned med kalenderen, og planlæg kærestetid. Find tre timer om ugen uden børn, uden telefon og uden TV. Mange fylder hurtigt fritiden med tøjvask, middage med vennerne og yndlingsserien i TV. Hvis I ikke planlægger det, kommer der altid noget i vejen.

Sæt jer ned med et glas vin, når I har sat tid af til det, og tal om jeres ønsker og mål, så vil i få alt hvad i ønsker, i får samværet tilbage og aller vigtigste hinanden. Nu som partner, kærester og venner.

Begynd samtidig at være mere opmærksomme på hinanden generelt.

Kropsterapi og Sexologens guide til et nyt samliv er det i får af mig når jeg er færdig hos jer.

” Nu ikke Onsdag og lørdag for det kan man miste lysten af “

Med de teknikker og redskaber jeg har givet jer, vil i finde jer selv og det er hvad det hele handler om.

Genfind glæden ved hinanden og få omsorg, berøring, knus og kram tilbage. I får også sexlysten og anerkendelsen tilbage som kvinde og mand.

Det tager lidt tid, min erfaring siger mig at ændringerne kommer stille og roligt indenfor 14 dage.

Nu er det kommet tillid mellem jer, og i at være mere opmærksom på hinanden generelt.

Drop tantekyssene, under min parudvikling har i fået præsenteret seks nye varianter bruge dem til at give hinanden et rigtigt kys og et knus, når i siger goddag og farvel. Børn kan sagtens vente de 30 sekunder, det tager, og de har kun godt af at se, at deres far og mor har lidenskab i deres samliv, i må ikke udsætte det!.

Min parudvikling har inspireret jer, og givet jer nogle redskaber i kan bruge, i kan også tilpasse dem jeres egne ønsker lyster og behov det er helt op til jer.

Når I har tillid til hinanden så vil det begynde at gå bedre, og I behøver ikke længere at aftale det på forhånd. For nu forstår i hinanden uden ord. så er i der hvor jeg ønsker i skulle komme frem til som kvinde og mand, i gik hele vejen selv. Jeg viste jer bare vejen i skulle gå med min parudvikling.

Held og lykke nu får ikke brug for sådan en som mig eller en parterapeut, får nu kan i se alt i livet fremover så nu står i sammen som mand og kvinde og det er trods alt det bedste selskab der findes i verden.