Jeres parforholdskrise giver jer anledning til at blive stærkere sammen! En krise er samtidig en mulighed for udvikling af jer som par og selvstændige mennesker, så I får tilliden, gnisten og glæden tilbage – med plads til at være jer selv.

Nøglen til et parforhold, der er energigivende og stabilt, ligger i jeres kommunikation. Jeg baserer min terapi på at opnå forståelse og accept, og at I begge bliver hørt. Mine klienter kalder ofte vores samtaler for et “frirum”.

Typisk for mange kriseramte parforhold er, at partnerne er bedre til at udpege hinandens fejl, end styrker, samt at de i større eller mindre grad har en følelse af at være utilstrækkelig.

Utroskab, manglende/forskellig sexlyst og skænderier skyldes ofte skæve forventninger og uopfyldte behov. Småbørnsforældre oplever en særlig udfordring, når tosomheden forandrer sig til en familiedynamik, hvor det er vigtigt, at I har afstemt forventninger og lærer at stille realistiske krav til hinanden og jer selv.

Som par bevæger I jer igennem mange forskellige faser i livet – både “ups and downs” – og selvfølgelig kan kærligheden og intimiteten glide i baggrunden. I mit arbejde med jer, hjælper jeg jer med at holde fokus, så I ikke falder tilbage i rutinerne. Jeg giver jer en række teknikker og redskaber, som er meget effektive i forhold til parudviklingen.

Læs om kropsterapi
Læs om sexterapi